Entertainment voor jong en oud

Cultureel centrum De Opstee

Cultureel centrum De Opstee

De Opstee is voortgekomen uit het sociaal cultureel werk en het ouderenwerk van voorheen De Opstap en It Stee. In september 2022 is men gaan samenwerken onder de nieuwe naam “De Opstee”.

Hier worden diverse activiteiten gehouden, variërend van bridge, koersbal, sjoelen, rummicub, gymnastiek voor ouderen, kookgroepen, schilderclubs en creatieve clubs, mindfulness. Verder is er een speel-o-theek gevestigd in de Opstee en kan men er terecht om bijvoorbeeld gewoon een kop koffie of thee te drinken aan de bar of de stamtafel. Of bijvoorbeeld een spelletje doen in de huiskamer ’t Trefpunt. Er is ook een goed gevulde boekenkast waar men boeken kan ruilen of meenemen.

De koffie/thee kost € 1,25 en frisdrank € 1,50.

Iedere donderdag is er het zgn Odensehuis, dit is de ontmoetingsplaats voor mensen met beginnende dementie. In een gezellige ruimte kan men hier met elkaar praten of bijvoorbeeld een spelletje doen. Er zijn vrijwilligers aanwezig.

We hebben een groep gezellige en gastvrije vrijwilligers. Maar nieuwe vrijwilligers voor gastvrouw of gastheer zijn altijd welkom. Ook als u ideeën heeft voor een activiteit, bijvoorbeeld een workshop of een nieuwe activiteit, kom eens langs of bel, wellicht kunnen wij daar in meegaan.

Hiervoor kunt u contact opnemen met:

S Rood 06-12824835

G Kuijpers 06-36536490

H. Dijkstra 06-15277280

Mail opstee.gorredijk@gmail.com

 

De ingang van de Opstee is aan de linkerkant van de Skâns (de theater ingang), de gang door en de trap af of met de lift .

< Terug naar  Entertainment voor jong en oud