Speel ook mee!!!!

Ook op audiëntie bij Koningin Regina Adrenalina ?

Wij nodigen iedereen uit om op audiëntie te komen bij KoninginRegine Adrenalina in de voorstelling ‘Vorst aan de grond’.
Verenigingen, scholen, artiesten, muzikanten, particulieren kunnen zich via een optreden van circa 7 minuten presenteren aan het koninklijke gezelschap…

Geinterresseerd ?
Geef je dan vanaf nu op bij:Henk Mulder, De Skâns Gorredijk e-mail: henkmulder@skans.nl telefoon: 0513 – 468603

Jubileumvoorstelling 60 jaar Skâns Gorredijk:Vorst aan de grond:
Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van deSkâns komt er koninklijk bezoek naar Gorredijk. Koningin Regina Adrenalina en haar gevolg zullen op vrijdag 10 september zaterdag 11 september 2021 ontvangen worden door de Koningin van Frisland. Na de officiele

plichtplegingen zal de koninklijke delegatie eenrijtour houden door het dorp om de inwoners van Gorredijk te ontmoeten.

Aan het eind van de middag is er een koninklijk banket welke verzorgd zal worden door Culivents en aansluitend een jubileumvoorstelling in de Statenzaal van de Skâns. In deze voorstelling ontrafelt zich een prachtig verhaal met zeer verrassende wen-dingen en krijgt het Gorredijkse volk de kans om op audiëntie te komen bij Koningin Regina Adrenalina.

De jubileumvoorstelling is een mix van cabaret, revue, musical, absurdisme en klucht. Vier met ons het 60 jarig jubileum van De Skâns Gorredijk en kom naar deze jubileumvoorstelling om je te verbazen en weer eens lekker te lachen.

Kaartverkoop:
Kassa:            Loaijerstrjitte 2 | Gorredijk
Website:        www.skans.nl
Telefonisch:  0513 – 468600

< Terug naar alle berichten