Vrijdag 1 december
Skâns Bingo Avond

Op vrijdag 1 december is er weer de Skâns Bingo avond, en zoals altijd belooft het een bruisende en gezellige bijeenkomst te worden. Het evenement staat bekend om zijn warme en uitnodigende sfeer, waar fervente bingospelers samenkomen in de hoop fantastische prijzen in de wacht te slepen. De enthousiaste horecamedewerkers van Skâns staan paraat om de gasten te verwennen met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, waardoor de avond nog specialer wordt.

Niet te vergeten is de vrolijke bingomaster, die met zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt voor een onvergetelijke bingo-ervaring. Met een knipoog hier en daar en wellicht een dosis humor maakt de bingomaster de avond extra levendig.

Ook deze keer zijn er weer prachtige prijzen te verdienen, waardoor de competitie onder de deelnemers ongetwijfeld hoog op zal lopen. Of je nu een doorgewinterde bingospeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, de Skâns Bingo avond op 1 december is een perfecte keuze. De deuren openen om 19.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om een goed plekje te bemachtigen. De eerste bingoronde begint stipt om 20.00 uur, dus mis het niet en doe mee aan deze gezellige avond vol spanning, plezier en mooie prijzen!

Skâns Bingo
Vrijdag 1 december 2023
Inloop: 19.00 uur

Aanvang: 20.00 uur

< Terug naar alle berichten