Vrijdag 29 september 2023: De Skâns Pubquiz

Zet 29 september met dikke letters in je agenda, want het is tijd voor de ultieme hersenkraker: de Skâns Pubquiz in De Skâns Gorredijk! 🧠🍻

🧩 Wat staat je te wachten?
Van een smakelijke proefronde tot intrigerende beeld- en muziekuitdagingen, plus een allesomvattende algemene kennisronde – er is voor elk wat wils! Dit is jouw kans om je expertise te laten zien op verschillende gebieden.

👥 Vorm een team en win groot!
Roep je vrienden, familie of collega’s bijeen en vorm een team van 4 tot 6 personen om de strijd aan te gaan met andere briljante geesten. Werk samen, bedenk strategieën en bundel je gezamenlijke kennis om de quiz te veroveren. En het beste deel? Het gaat niet alleen om de glorie van de overwinning, maar ook om de opwinding van het spel!

💰 Betaalbaar plezier!
Deelname kost je geen fortuin. Met een bescheiden inschrijfgeld van slechts €15 per team kun je een avond vol opwinding beleven zonder dat het je portemonnee raakt. Dus trommel je team op, meld je nu aan en maak je klaar voor een episch duel van denkvermogen en wijsheid.

📩 Klaar om mee te doen?
Om je plek te verzekeren in dit opwindende evenement, stuur je eenvoudig een e-mail naar info@skans.nl. Vergeet niet je teamnaam en het aantal deelnemers te vermelden. De deuren gaan open om 19:30 uur en de quiz begint om 20:00 uur. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Skâns Pubquiz-geschiedenis!

< Terug naar alle berichten