Vrijdag 30 augustus
Skâns Kidsmiddag

Op vrijdag 30 augustus 2024, van 13.00 tot 17.00 uur, vindt de Skâns Kidsmiddag plaats bij De Skâns in Gorredijk. Deze middag is speciaal georganiseerd voor de schooljeugd uit Gorredijk en belooft een dag vol plezier en creativiteit te worden met een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Voor de jongste kinderen is er kleuterdans, waar de kleintjes op speelse wijze kennis kunnen maken met dans en beweging. Voor de iets oudere kinderen vanaf 6 jaar is er een dansworkshop, waar ze de coolste dansmoves kunnen leren en samen een dansroutine instuderen.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich uitleven in de musical workshop, waar ze leren acteren, zingen en dansen. Voor de filmfanaten is er een workshop film maken, waarin ze alles leren over het maken van een film en acteren in een film.

Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven op een uitdagende stormbaan, hun creativiteit de vrije loop laten bij het schminken en meedoen aan een muziekworkshop, waar ze verschillende instrumenten kunnen uitproberen en samen muziek kunnen maken.

De Skâns Kidsmiddag is een perfecte gelegenheid voor de kinderen om nieuwe vaardigheden te leren, vrienden te maken en vooral veel plezier te hebben. Mis het niet en zorg dat je erbij bent op deze feestelijke middag vol leuke en leerzame activiteiten!
De toegang is geheel gratis

Deze middag is een samenwerking van De Skâns Gorredijk, Eijer Producties, Albert Heijn Gorredijk, De Muziekbende, FRL Producties en de Gemeente Opsterland

< Terug naar alle berichten