Onze arrangementen

Catering
Geen van onze zalen zijn een openbaar restaurant. Dat betekent dat u alleen úw gasten op uw feestavond ontvangt en u daardoor van een onbezorgde avond geniet. Heeft u speciale wensen qua eten of indeling van de zaal, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hapjes

De keukenbrigade van De Skâns maakt een waar feestje van uw lekkere hapjes. Of het nu gaat om de basisvariant: mooie schalen met stukjes kaas, worst en augurk of juist de luxe bitterbal of vers gesneden zalm of tonijn. Het assortiment van onze hapjes en bittergarnituur kunnen wij in overleg met u afstemmen op uw gasten. Wij kunnen met elk gezelschap rekening houden.

Buffet (warm en koud)

Een warm en koud buffet is een perfecte optie wanneer u een groot gezelschap wilt ontvangen. Een buffet biedt u veel meer variatie qua gerechten dan een diner. Meestal bestaat het menu uit meerdere koude gerechten en eventueel aangevuld met warme gerechten. U kunt ook alleen een koud of warm buffet kiezen. (Bekijk voor een indicatie van de prijzen het menu onze warm- en koud buffetpagina.)

Plate service

Even lekker en snel iets eten tussen verschillende vergaderingen, of bijeenkomsten, reserveer dan een plate. (min. 4 personen)
De keuze tussen 4 verschillende soorten vlees aangevuld met opgebakken aardappelen, koude en warme groenten vult goed, zodat u snel weer verder kunt.

Contact of meer informatie:

Willem de Vreeze | 0513 - 468600 | willem@skans.nl

< Terug naar alle Arrangementen