Zalenverhuur

Theaterzalen

U zoekt ruimte. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor u.

U bent op zoek naar een geschikte ruimte, dan bent u hier in Gorredijk op de juiste plek. Multifunctioneel centrum De Skâns is meer dan alleen een theater of sporthal. Wij hebben namelijk diverse ruimtes, van verschillende formaten, die geschikt zijn voor vergaderingen, workshops, bedrijfsfeesten, muzieklessen of een zakelijke ontmoeting. 

Met de verschillende zalen kan er van alles georganiseerd worden van een kleine vergadering tot een groot evenement. Met name voor gezelschappen tussen de 10 en 500 personen kunnen wij een leuk verblijf aanbieden. Wij kunnen met onze zalen bijna alle kanten op doordat vele van de zalen multifunctioneel ingericht kunnen worden. Zo kunnen de zalen bijvoorbeeld thematisch aangekleed of ingericht worden met daaraan gekoppeld steeds weer andere muziek.

Nogmaals, u kunt zelf een pakket samenstellen en wij zijn natuurlijk bereid u daarbij te helpen.

De Skâns in Gorredijk is voor vele bedrijven, verenigingen en stichtingen de vaste multifunctionele vergaderlocatie. Wij verzorgen en ontzorgen u en uw gasten zodat u zich kunt richten op uw evenement.

Wij denken graag met u mee!  Neem eens contact op.

Grote zaal

Grote zaal

De theaterzaal is de grootste, meest multifunctionele zaal van de Skâns. De theaterzaal heeft een capaciteit van 250 stoelen beneden en een balkon met 180 stoelen.

Lees meer
Ronde zaal

Ronde zaal

Het zogenoemde pareltje van De Skâns. De ronde zaal is zeer geschikt voor allerlei verschillende activiteiten als voorstellingen, feesten en partijen, vergaderingen, workshops, etc…

Lees meer

Andere zalen

Zoekt u een andere ruimte? Bekijk ze hier.