Algemene informatie

Vriend van de Skâns word je omdat de Skâns iets speciaals voor je betekent

Word óók Vriend van De Skâns!

Vriend van de Skâns word je omdat de Skâns iets speciaals voor je betekent. Het is je wekelijkse plekje om te sporten, om vrienden te ontmoeten, of je komt naar De Skâns voor het theater. Wat je reden ook is, onze vrienden hebben we hard nodig!

Onze vrienden dragen de Skâns een warm hart toe, zowel het theater, als alle andere activiteiten. En deze vriendschap is wederzijds. Zo biedt de Skâns vele voordelen aan haar vrienden:

  • Vrienden ontvangen het nieuwe theaterprogramma al voordat deze regulier verspreid wordt.
  • Vrienden kunnen kaarten in de speciale vriendenvoorverkoop bestellen. 
  • Vrienden ontvangen 10% korting op de voorstellingen. (Let op: niet geldig op alle voorstellingen – dit vind je terug bij de kaartverkoop)
  • Vrienden worden uitgenodigd voor een presentatie over de programmering voor het volgende seizoen
  • Vrienden worden uitgenodigd voor een speciale ‘vrienden netwerkborrel’ 

Vriend worden:

Meld je aan bij de kassa of via door het onderstaande formulier in te vullen. De vriendenpas die van ons krijgt is persoonlijk, maar bij de meeste activiteiten is 1 introducé welkom. 

Het vriendenlidmaatschap loopt van 1 juni t/m 31 mei van het jaar erop en wordt automatisch verlengd, tenzij het lidmaatschap vóór 1 mei schriftelijk wordt opgezegd. De vriendschapsbijdrage is vastgesteld op € 25.- per seizoen.

€ 25,- euro per Theaterseizoen

Voor slechts € 25,- wordt u Vriend van De Skâns. U kunt zich aanmelden als Vriend via onderstaand aanmeldingsformulier of via het aanmeldingsformulier dat verkrijgbaar is bij de balie. Vriend worden kan het hele jaar door. 

Word Vriend van De Skans

  • Na ontvangst van het aanmeldformulier wordt door de Skâns een rekening gestuurd. Na betaling ontvangt u van de Skâns een vriendenpas.
Word vriend van de Skâns Gorredijk