Onze arrangementen

Cursus en vergaderarrangementen

U bent op zoek naar een geschikte vergaderlocatie. Heeft u weleens aan De Skâns gedacht? De Skâns is meer dan een theater en sporthal. Wij hebben namelijk diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen en zakelijke ontmoetingen. In- of exclusief horeca. 

Zaalverhuur 

Of het nu om een kleine of grote vergadering, De Skâns kan zorgt voor uw natje en droogje. Of het nu gaat om bitterballen na 30 minuten of een drankje tijdens het vragenrondje, alles kan en mag. Door de centrale ligging van Gorredijk in het Noorden is De Skâns een uitstekende vergaderlocatie lokaal maar ook regionaal. Met veel ruimte in de buurt om gratis (ja u leest het goed) te parkeren. Maar ook met een bushalte dichtbij, uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Neem gerust eens contact op.

Zaalverhuur zakelijk

Zorg voor voldoende energie en afwisseling tijdens uw vergadering met de arrangementen van onze vergaderzalen. Overdag kan een zakelijk arrangement eventueel aangevuld worden met een lunch, hapje of diner. In de avond kan een vergadering uiteraard afgesloten worden met een borrel. Bekijk onze cateringpagina, of neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact of meer informatie:

Willem de Vreeze | 0513 - 468600 | willem@skans.nl

< Terug naar alle Arrangementen