Entertainment voor jong en oud

Filmhûs de Gordyk

De films

In het Filmhûs kunt u terecht voor films met wat meer diepgang. Het genre varieert van luchtig en ontspannend tot soms best even pittig. We draaien veelal recente films of films die het verdienen om nog eens onder de aandacht te worden gebracht.

De medewerkers

Filmhûs De Gordyk draait geheel op vrijwilligers. Zij dragen er zorg voor dat een en ander succesvol verloopt. Ieder draagt zijn of haar steentje bij, op elk gebied, van techniek tot het selecteren van de films en zijn tevens gastheer/vrouw op de filmavonden.

Filmavond

De reguliere filmavonden zijn op de woensdagavond, één keer in de 14 dagen en worden ruim tevoren via de website en/of via een nieuwsbrief aan donateurs en belangstellenden (opgave via de website…) bekend gemaakt. De aanvangstijd is 20:00 uur en u bent vanaf kwart voor acht welkom om vooraf even een kopje koffie of thee te drinken. Bij de langere films is er een pauze en ook na afloop is er nog gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Donateurs

De films die wij draaien zijn toegankelijk voor iedereen maar via het donateurschap steunt u ons extra voor behoud van het Filmhûs in Gorredijk. Wij zijn een ideële stichting zonder winstoogmerk. Ons doel is om mooie films te vertonen aan een enthousiast filmpubliek en niet om winst te maken.

Informatie: Web: www.filmhuis-gorredijk.nl | E-mail: filmhuisgorredijk@outlook.com

< Terug naar  Entertainment voor jong en oud