Horeca De Skâns

IN HET HART VAN DE SKÂNS LIGT HET THEATER-/ SPORT CAFE

In het hart van De Skans ligt het theater/sport cafe. Een ruimte waar men na het sporten of een theater voorstelling nog een borrel kan drinken met een bittergarnituur. Ons theatercafé is de perfecte plekom een theaterbezoek in te luiden of om af te sluiten. Naast de theatervoorstellingen is er ook sport in de Skans. Na een wedstrijd kunt u met uw team de overwinning vieren en onder het genot van een borrel de wedstrijd bespreken.

 

 

SKANS DRANKJE MET EEN PLANKJE

Verder kunt u na de voorstelling een “drankje met een plankje” boeken, wat
inhoudt dat u een drankje naar keuze krijgt met een plankje gevuld met een
overheerlijk bittergarnituur en overige hapjes.

Reserveren?
Reserveren voor het “Skâns Drankje met een plankje” of uw diner kan
gewoon via de kaartverkoop, wanneer u uw theaterkaartjes koopt.

 

HOOFDGERECHT VAN CULIVENTS

Voor aanvang van elke theatervoorstellingen is het mogelijk om vooraf te genieten van een overheerlijk diner, bereid door Ruben en Imke van Culivents. Met seizoensgebonden producten toveren ze een heerlijke maaltijd op tafel. Je hebt de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Reserveer tijdig.

Maak uw theateravond compleet en dat voor slechts €18,75 p.p. (excl entreekaartje)

Reserveren?
Reserveren voor het “Skâns Drankje met een plankje” of uw diner kan
gewoon via de kaartverkoop, wanneer u uw theaterkaartjes koopt.

 

RUBEN EN IMKE VAN CULIVENTS:

Dat koken & eten ons verbindt daar geloven wij allebei in. Niet alleen in sociaal opzicht kan het bruggen bouwen. Koken & eten is van onsallemaal en iedereen heeft zijn eigen voorkeur, smaak en achtergrond. De daar uit voortkomende gewoontes maken dat het voor ieder een persoonlijke beleving is. Daarom is persoonlijk maatwerk bij ons zo belangrijk en misschien ook wel onze grootste kracht. De passie voor lekker en eerlijk koken is met de paplepel ingegoten bij Ruben en Imke. Imke weet alles over de historie en tradities rondom de Hollandse keuken en heeft hier ook veel lezingen over gegeven. Imke is ook nog eens orthomoleculair voedingsdeskundige, zodoende hebben ze een gedegen kennis over voeding in huis. Ruben is een kok met een ongebreidelde fantasie en tomeloze energie. Zijn affiniteit met duurzame, lokale en eerlijke producten loopt als een rode draad door het menu. Hun samenwerking zorgt voor een onvergelijkbaar product. Geschiedenis, verhalen, eerlijke producten, originaliteit en verrassende smaken komen samen. Hun bedrijf heet niet voor niets Culivents. Voedsel verwordt bij hun tot een onvergetelijk evenement. De smaken en hun verhalen strelen oren, ogen en papillen.

De Skans Drankje met een plankje

HAPJES

De keukenbrigade van De Skâns maakt een waar feestje van uw lekkere hapjes. Of het nu gaat om de basisvariant: mooie schalen met stukjes kaas, worst en augurk of juist de luxe bitterbal of vers gesneden zalm of tonijn. Het assortiment van onze hapjes en bittergarnituur kunnen wij in overleg met u afstemmen op uw gasten. Wij kunnen met elk gezelschap rekening houden.

BUFFET (WARM EN KOUD)

Een warm en koud buffet is een perfecte optie wanneer u een groot gezelschap wilt ontvangen. Een buffet biedt u veel meer variatie qua gerechten dan een diner. Meestal bestaat het menu uit meerdere koude gerechten eneventueel aangevuld met warme gerechten. U kunt ook alleen een koud of warm buffet kiezen.