Onze arrangementen

Meer horeca

Bij De Skâns hebben we meerdere horecagelegenheden welke meervoudig inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden en evenementen. Tijdens voorstellingen, sportevenementen, buffetten bij jubilea of gewoon omdat u de ruimte zelf wilt afhuren.

Wij denken graag mee in de organisatie van evenementen met of zonder horeca. Van concept tot ontwikkeling en uitvoering en dat alles natuurlijk in nauw overleg met u als opdrachtgever.

Neem contact op voor het bespreken van uw wensen.

Plate fan Freed

Om de week op vrijdag is er een ‘Plate fan Freed’ voor een vast bedrag van €11,50 p.p. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verse lasagne, of een stamppot. Heeft u een suggestie of verzoekje? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Reserveren is gewenst en dit kan tot donderdag 15:00 uur. U bent op de dag welkom vanaf 17:30 uur, aanvang plate 18:00 uur.

Verschillende proeverijen:

Ook eens een whisky, wijn of speciale biertje proeven? Het voornemen is om dit binnenkort te organiseren in De Skâns. U krijgt o.a. uitleg over de smaak, geur en hoe je het moet drinken. Dit alles natuurlijk met lekkere hapjes tijdens de proeverij. Een gezellig avond uit. Houd onze website en facebook pagina in de gaten voor de data.

Contact of meer informatie:

Willem de Vreeze | 0513 - 468600 | willem@skans.nl

< Terug naar alle Arrangementen