Algemene informatie

Naar de Skâns in Gorredijk

De Skâns is natuurlijk ook zo goed als mogelijk toegerust op mindervaliden. Het gebouw is volledig toegangkelijk voor rolstoelen. Drempels zijn er nauwelijks en er is een invalidentoilet aanwezig. Voor slechthorenden is er een speciaal aangelegde infrarood ringleiding. En slechtzienden begeleiden we altijd naar de juiste plek in De Skâns.

Laatste informatie voor uw bezoek

Binnenkort beoekt u De Skâns in Gorredijk. Op deze pagina vindt u de laatste informatie voor uw bezoek. 

Op uw ticket staat de aanvangstijd van de voorstelling. Zorg ervoor dat u ruim op tijd aanwezig bent

Uw ticket is inclusief consumptie. Er is geen pauze aanwezig in de voorstelling. U ontvangt daarom bij de kaartcontrole een consumptiemunt van ons, welke u vooraf of achteraf kunt gebruiken. 

Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk via de kaartcontrole kunt gaan, vragen wij u om uw ticket uit te printen of via uw telefoon te laten zien. Let hierbij op dat u het ticket met de QR-code erop kunt tonen, welke u kunt downloaden in de toegestuurde mail na aankoop. De bijlage bij de mail is de factuur en geen geldig entreebewijs. Wij vragen u om uw ticket er alvast bij te pakken voordat u bij de kaartcontrole bent en de helderheid van uw scherm zo hoog mogelijk te zetten. 

Wij wensen u veel plezier toe tijdens uw bezoek aan De Skâns!

Bereikbaarheid OV

De Skâns is goed te bereiken met zowel de auto als het OV. Busstation Gorredijk ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van De Skâns.

Plan uw reis gemakkelijk via 9292.nl

Parkeren

Op het parkeerterrein voor De Skâns kunt u gratis parkeren. Verder is er nog parkeergeledenheid bij het busstation, bij ZiuZ (naast de Skâns) en op het parkeerterrein tussen Albert Heijn en Rinsma Modeplein. Let goed op of de blauwe zone actief is op het moment van uw bezoek.

 

 

Rolstoel
De theaterzaal biedt plek aan rolstoelgebruikers. Mensen in een rolstoel kunnen dit bij het reserveren van kaarten of voorafgaande aan een voorstelling melden. De medewerkers van De Skâns zorgen voor voldoende plekken en begeleiden u graag naar uw plek in de zaal. Ook voor diegene met wie u de voorstelling bezoekt reserveren wij, naast u, een plek.

Slechthorend

Theaterbezoek is leuk wanneer u de acteurs en de muziek goed kunt horen. Een gewoon hoortoestel is niet altijd voldoende in een theater. Gelukkig zijn theaters en andere podia steeds beter toegerust op slechthorenden. Zo ook De Skâns. De Skâns maakt gebruik van een zogenoemde infrarood ringleiding. Deze ringleiding stelt slechthorende en dove bezoekers in staat alles wat er op het podium gezegd, gezonden, gemusiceerd wordt, goed te verstaan. Bezoekers kunnen de infrarood ontvangers voor aanvang van een voorstelling, optreden of evenement lenen bij de balie (de receptie) van De Skâns.

Slechtziend
Slechtzienden worden door medewerkers van De Skâns begeleid naar de theaterzaal of andere gewenste ruimte in het gebouw.

Wilt u meer weten?
Heeft u nog vragen over de verschillende voorzieningen?
Neem dan vooral contact op met De Skâns.