Onze arrangementen

Theaterarrangementen

Drankje met een plankje

Naast de smaakvolle theaterdiners kunt u ook kiezen voor een “Skâns drankje met een plankje”.  Tijdens de pauze staat er een door u gekozen pauzedrankje klaar op een gereserveerde tafel. En nadat u genoten heeft van de tweede helft van de voorstelling staat op diezelfde tafel na afloop een door u gekozen drankje klaar, met een borrelplankje. Een ambachtelijke bitterbal, een warme oude kaasstengel, heerlijk versgebakken brood met diverse smeerseltjes en nog veel meer lekkers! Om uw vingers bij af te likken. Maak uw avond écht compleet met een “drankje met een plankje”. Let op: reserveren is gewenst in verband met een beperkt aantal plaatsen. Er kan, indien noodzakelijk, rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën.

De kosten voor het “drankje met een plankje” zijn slechts € 7,50 p.p.


Beleef een theaterdiner of moorddiner.

Onze theaterdiners zijn vermakelijk, smakelijk en origineel. Voor elk gezelschap hebben wij een passende productie. Tussen de gangen door wordt gespeeld en is er voldoende tijd om te converseren. Een theaterdiner uit onze keuken is een lachwekkende happening. En ons moorddiner is origineel en absurd. Afhankelijk van de grootte van de groep spelen we in de ronde zaal of in de theaterzaal. De avondvullende producties zijn geschikt voor een breed publiek. En dat al vanaf acht gasten!
De beroepsspelers garanderen een onvergetelijk moment. Ze spelen met respect en ongedwongen interactief. Let op: u hoeft het alleen te aanschouwen er wordt geen lijfelijke bijdrage gevraagd.

Hier praat je gegarandeerd lang over na.

Het diner
Het vier gangen keuze-diner wordt verzorgd door Culivents uit Gorredijk.
Een (h)eerlijke belevenis van een hoge kwaliteit.

De voorstelling wordt gedaan door van Ravensteijn Theaters

Contact of meer informatie:

Willem de Vreeze | 0513 - 468600 | willem@skans.nl

< Terug naar alle Arrangementen