Zalen- & verhuurinformatie

Workshop locatie

Bent u op zoek naar een locatie waar u workshops kunt geven? Dan bent u in Gorredijk bij De Skâns op de juiste locatie. Centraal gelegen in het noorden van Nederland, gemakkelijk bereikbaar ook met het openbaar vervoer. Door de vele verschillende en multifunctionele ruimten, zeer veel mogelijkheden.

Een voorbeeld;
U verzamelt met alle cursisten in de Grote Zaal waar u de dag start onder genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers erbij. Na een presentatie en uitleg van de dag, gaat de groep uit elkaar naar de verschillende workshop-ruimten in De Skâns. In deze ruimten staat eventueel de koffie en thee, fris of een kan water voor u klaar. Rond de lunch verzamelt u wederom in de Grote Zaal of de Ronde Zaal en staat er een overheerlijk lunchbuffet klaar, waar een ieder zelf een lunch kan samenstellen en nuttigen. Even tijd om met elkaar te sparren. Na de pauze gaat u opnieuw naar de juiste ruimte waar eventueel fris, verse koffie of thee klaar staat. Na afloop van de workshops kunt u nog gezellig borrelen in de Grote Zaal om alles van deze dag met elkaar door te nemen.

Bovenstaand is één van de veel voorkomende voorbeelden binnen De Skâns. Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden.

 

Contact of meer informatie:

verhuur@skans.nl | 0513-468600

< Terug naar  Evenementenruimten